Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord
Waar ik werk

Ik werk afwisselend in Nijmegen
en in mijn woonplaats Tilburg

contact

Voor wie ik werk

Ik voel me verbonden met Tilburg en Nijmegen. Ik pak wekelijks de trein de trein naar Nijmegen – waar zich de meeste van mijn opdrachtgevers bevinden – maar ben meestal te vinden op mijn werkplek bij Ateliers Oost 8. Voor wie ik werk? Hieronder vind je een selectie van mijn opdrachtgevers.

Gemeente Nijmegen

Ik verzorg de digitale presentaties van de Gezondheidsagenda van de Gemeente Nijmegen in verband met met Groen gezond en in beweging Nijmegen.

Radboudumc

Voor de afdeling Eerstelijns-geneeskunde en de medische vervolgopleidingen van het Radboudumc verzorg ik de gehele communicatie.

Logo 09

Gemeente Tilburg

Voor mijn eerste freelance opdracht voor de Gemeente Tilburg heb ik de Visie: Cultuur in het Publieke Domein mogen vormgeven (binnenkort te bekijken).

Logo 10

Schooltuinen

In opdracht van o.a. IVN, Adviesbureau Beleef & Weet en Allura Vision Growers verzorg ik de visuele communicatie rondom Schooltuinen.

NEO Huisartsenzorg

Huisstijlontwikkeling en communicatiesupport voor de regionale huisartsenorganisatie en de Huisartsenspoedpost voor Nijmegen en omgeving. 

Buurtvervoer Beuningen

Ik verzorg de branding voor deze sociale vervoersdienst waaronder de auto-signing en de ontwikkeling van de lokale campagne 'Zonder gedoe ergens naartoe'.

BliXem

Voor eetcafé en sociale onderneming BliXem verzorg ik de branding zoals menukaarten, giftcard, signing en de eigen brand BliXem Gin.

Theater de Molen

Voor dit vestzaktheater in Beuningen verzorg ik de huisstijl en alle communicatiemiddelen, de programmafolder, de aankleding van het pand en de entree.

Werkplek Ateliers Oost 8

Mijn werplek in Tilburg bevindt zich bij Ateliers Oost 8: werkruimtes voor kunstenaars en creatieve ondernemers op de bovenste verdieping van de oude wolfabriek '3 Suisses'. Hier bevinden zich ondernemingen met een culturele achtergrond of een eigenzinnig karakter. Voor Ateliers Oost 8 verzorg ik de huisstijl en communicatie.

Communicatie is mensenwerk.