Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord
Mijn werkgebied

Ik werk afwisselend in Nijmegen
en in Tilburg

contact
Voor wie ik werk

Ik voel me verbonden met Tilburg én Nijmegen. Ik pak wekelijks de trein naar Nijmegen – waar zich de meeste van mijn opdrachtgevers bevinden – maar heb mijn vaste werkplek bij Ateliers Oost 8. Voor wie ik werk? Hieronder vind je een selectie van mijn opdrachtgevers.

Ik verzorg de communicatie van de Gezondheidsagenda, het Nijmeegs Sportakkoord en Wij zijn groen gezond en in beweging Nijmegen.

Ik verzorg de communicatie van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en de medische vervolgopleidingen van het Radboudumc.

Logo 09

Voor de Gemeente Tilburg heb ik de Visie Cultuur in het Publieke Domein vormgegeven. 'Over het benutten van het maatschappelijk potentieel van kunst.'

Logo 10

Ik verzorg de communicatie rondom Schooltuinen in opdracht van IVN, in samenwerking met Adviesbureau Beleef & Weet en Allura Vision Growers.

Logo 12

Ik verzorg de communicatie en huistijl van de regionale huisartsenorganisatie en de Huisartsen Spoedpost voor Nijmegen en omgeving. 

Logo 11

In opdracht van ZonMw heb ik factsheets gemaakt over 'sekse en gender in de geneeskunde' en heb de uitgave 'Dementie in de dagelijkse praktijk' vormgegeven.

Logo ggd

In opdracht van GGD Gelderland-Zuid heb ik de Toolbox Aanpak Laaggeletterdheid verzorgd. Toolbox Gezondheids-vaardigheden staat gepland. 

Logo 14

Voor Lectoraat Logistiek en Allianties van de HAN verzorg ik Magazine Logistiek+ en heb ik het storyboard gemaakt voor de animatie de Last Mile Challenge.

Zondag low res 164

Foto © Nori XhofleerKunstscene 2023 

Werkplek Ateliers Oost 8

Mijn werkplek in Tilburg bevindt zich bij Ateliers Oost 8: werkruimtes voor kunstenaars en creatieve ondernemers op de bovenste verdieping van de oude wolfabriek '3 Suisses'. Hier bevinden zich ondernemingen met een culturele achtergrond of een eigenzinnig karakter. Voor Ateliers Oost 8 verzorg ik de huisstijl en communicatie.

Communicatie is mensenwerk.