Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord
Waar ik werk

Ik werk afwisselend in Nijmegen
en in mijn woonplaats Tilburg

contact

Voor wie ik werk

Ik verbind me graag met mijn opdrachtgevers. Zoals hier in de Vitaliteitsweek 2022 in opdracht van Groen gezond en in beweging Nijmegen. Ieder jaar verzorg ik het T-shirtontwerp en ik loop inmiddels graag mee. Hieronder vind je een selectie van opdrachtgevers waar ik voor werk.

Gemeente Nijmegen

Ik verzorg de digitale presentaties van de Gezondheidsagenda van de Gemeente Nijmegen in combinatie met Groen gezond en in beweging Nijmegen.

Radboudumc

Voor de afdeling Eerstelijns-geneeskunde en de medische vervolgopleidingen van het Radboudumc verzorg ik de gehele communicatie.

NEO Huisartsenzorg

Huisstijlontwikkeling en communicatiesupport voor de regionale huisartsenorganisatie en de Huisartsenspoedpost voor Nijmegen en omgeving. 

RvN@

Voor RvN@ werk ik aan hun branding en ontwikkel ik presentatiemiddelen om hun zichtbaarheid te vergroten en de innovatiekracht tot zijn recht te laten komen. 

Buurtvervoer Beuningen

Ik verzorg de branding voor deze sociale vervoersdienst waaronder de auto-signing en de ontwikkeling van de lokale campagne 'Zonder gedoe ergens naartoe'.

BliXem

Voor het eetcafé verzorg ik de branding waaronder uiteenlopende communicatiemiddelen zoals menukaarten, giftcard, BliXem Gin en de signing van de bestelbus.

Theater de Molen

Voor dit vestzaktheater in Beuningen verzorg ik de huisstijl en alle communicatiemiddelen, de programmafolder, de aankleding van het pand en de entree.

Alliantie Schooltuinen

Ik heb de huisstijl ontwikkeld, diverse communicatiemiddelen en een uitgebreide website. In opdracht van IVN.

Werkplek Tilburg:
Ateliers Oost 8

Mijn werplek in Tilburg bevindt zich bij Ateliers oost 8: werkruimtes voor kunstenaars en creatieve ondernemers op de bovenste verdieping van de oude wolfabriek '3 Suisses'. Hier bevinden zich ondernemingen met een culturele achtergrond of een eigenzinnig karakter. Voor Ateliers Oost 8 verzorg ik de huisstijl en communicatie.

Communicatie is mensenwerk.

Mijn locaties