Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord
Mijn werkgebied

Ik werk afwisselend in Nijmegen
en in Tilburg

contact

Voor wie ik werk

Ik voel me verbonden met Tilburg én Nijmegen. Ik pak wekelijks de trein naar Nijmegen – waar zich de meeste van mijn opdrachtgevers bevinden – maar heb mijn vaste werkplek bij Ateliers Oost 8. Voor wie ik werk? Hieronder vind je een selectie van mijn opdrachtgevers.

Gemeente Nijmegen

Ik verzorg de communicatie van de Gezondheidsagenda van de Gemeente Nijmegen, het Nijmeegs Sportakkoord en Groen gezond en in beweging Nijmegen.

Radboudumc

Ik verzorg de communicatie voor de afdeling Eerstelijns-geneeskunde en de medische vervolgopleidingen van het Radboudumc.

Logo 09

Gemeente Tilburg

Voor de Gemeente Tilburg heb ik de Visie Cultuur in het Publieke Domein vormgegeven. 'Over het benutten van het maatschappelijk potentieel van kunst.'

Logo 10

Schooltuinen

Ik verzorg de communicatie rondom Schooltuinen in opdracht van IVN, in samenwerking met Adviesbureau Beleef & Weet en Allura Vision Growers.

NEO Huisartsenzorg

Ik verzorg de communicatie en huistijl voor de regionale huisartsenorganisatie en de Huisartsen Spoedpost voor Nijmegen en omgeving. 

Buurtvervoer Beuningen

Ik verzorg de communicatie en huisstijl voor de sociale vervoersdienst waaronder de auto-signing en de lokale campagne 'Zonder gedoe ergens naartoe'.

BliXem

Ik verzorg de communicatie en de branding voor eetcafé en sociale onderneming BliXem, zoals menukaarten, giftcard, signing en de BliXem Gin.

Theater de Molen

Ik verzorg de communicatie en de huisstijl voor de binnen- en de buitenkant van dit vestzaktheater in Beuningen: de programmafolder en de gevel/entree.

Werkplek Ateliers Oost 8

Mijn werplek in Tilburg bevindt zich bij Ateliers Oost 8: werkruimtes voor kunstenaars en creatieve ondernemers op de bovenste verdieping van de oude wolfabriek '3 Suisses'. Hier bevinden zich ondernemingen met een culturele achtergrond of een eigenzinnig karakter. Voor Ateliers Oost 8 verzorg ik de huisstijl en communicatie.