Uitgelicht | De innovatiekracht van RvN@

De innovatiekracht van RvN@

RvN@ is een beweging die innovatie, sociale en economische groei in het Rijk van Nijmegen actief stimuleert teneinde een topregio in Nederland te worden. RvN@ brengt ondernemers, organisaties, investeerders en kennisinstellingen/studenten met elkaar in contact teneinde nieuwe initiatieven uit te rollen en bestaande initiatieven door te ontwikkelen.

Meeting of Minds

De Meeting of Minds is een halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst – georganiseerd door RvN@ – waarbij financiers, businessexperts, vastgoedkenners, ondernemers, verbinders, jongeren en doeners uit het Rijk van Nijmegen met elkaar in contact worden gebracht. Voor dit event hebben wij een display-systeem ontwikkeld en een grafische lijn waarmee RvN@ staat als een huis

Ontwikkeling en ontwerp

In opdracht van RvN@ zijn wij doorlopend producten aan het ontwerpen en prototypes aan het maken om hun zichtbaarheid te vergroten en de beweging letterlijk 'op de kaart' te zetten.

Beeldmerken

Onder het basis beeldmerk van RvN@ vallen heel wat organisatieonderdelen, projecten en evenementen. In ieder beeldmerk is de herkenbare kleurenwaaier geïntegreerd.