Uitgelicht | Stichting Perspectief

Perspectief: welzijn,
verbinden en méédoen

Stichting Perspectief is dé organisatie waar bewoners van Beuningen en omstreken terecht kunnen voor advies en informatie, hulp, vrijwilligerswerk en activiteiten. Perspectief organiseert van activiteiten voor jong en oud, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen: iedereen telt mee en iedereen doet mee.

Ieder een eigen communicatielijn

Binnen Stichting Perspectief zijn op het vlak van welzijn, zorg, sociaal en cultureel werk in totaal 34 projecten opgenomen! Ieder project heeft een eigen herkenbare communicatielijn.

Ritje bestellen? Buurt Vervoer Beuningen bellen!

Laagdrempelig en gemakkelijk. Mensen die minder mobiel zijn kunnen met deze vervoersdienst gemakkelijk van A naar B worden gebracht.

Kleine campagne

We maken vaker een kleine campagne om de zichtbaarheid van verschillende projecten en organisatieonderdelen beter zichtbaar te maken.

Vestzaktheater

Met dit kaartje mag het vestzaktheater zich de komende tijd wat meer in de spotlights plaatsen. De deuren zijn weer geopend!

Kunstroute

Jaarlijkse looproute langs exposities van professionele en amateurkunstenaars op diverse locaties waar iedere keer bijzonder veel belangstelling is. Dit jaar zal al weer de 17e editie van start gaan!

Iedere doelgroep een kleurrijke flyer

Voor ieder project heeft een eigen kleurrijke flyer gericht op een specifieke doelgroep. In het geval van Sport & Bewegen 55 plus organiseert Stichting Perspectief wekelijks  beweegactiviteiten voor de 55-plusser tegen gereduceerd tarief, waarbij gezelligheid en verantwoord bewegen op eigen niveau voorop staat.

Een van de vele kleurrijke projectbeelden.