Iets te vieren?

Bestaat uw bedrijf of instelling een rond aantal jaren? Denk dan eens aan een jubileumboek. Dat is een prachtig geschenk voor zowel uw medewerkers als uw relaties. Terugblikken en vooruitkijken, vieren en herdenken: een boek geeft diepte aan uw jubileumfeest.

Een bijzondere uitgave

Of het nu gaat om een school of een zorginstelling, een dienst of een bedrijf: die honderdste of vijftigste of tiende verjaardag is een reden voor een feest. Maar het is ook een moment om stil te staan. Waar komen we vandaan? Hoe zijn we ooit begonnen? Zijn we nog wie we ooit wilden zijn? Wat hebben we bereikt? Waar gaan we heen? Belangrijke vragen, die zelden tot hun recht komen in die speech halverwege de receptie of het dankwoord achteraf. Zulke grote thema’s – oorsprong, doel, koers – vragen een diepere doordenking. En een definitieve vorm.

Een jubileumboek is daarvoor ideaal. Met zo’n boek wordt dat lustrum meer dan een punt in de tijd, meer dan een herinnering aan een geslaagde avond. Met een jubileumboek bevestig je als bedrijf of instelling je bestaan, intern én tegenover de buitenwereld. Met een jubileumboek laat je je – zwart op wit en in full colour – vereeuwigen. 

Wij maken graag dat jubileumboek voor u. Niet volgens een vastgelegd format, maar op maat. Met precies die uitstraling die bij uw bedrijf past. Wilt u een gedegen historische kroniek op basis van archiefonderzoek? Wilt u uw medewerkers in beeld en aan het woord laten komen? Of wilt u liever een ‘plakboek’, met oude en nieuwe foto’s, briefhoofden, krantenknipsels? Het is allemaal mogelijk.

 Wij regelen, als u dat wilt, het complete traject, van thema en concept tot eindproduct. We verzorgen teksten, redactie, interviews, archiefonderzoek, vormgeving, fotografie, productie, druk, levering en uitgeverij.

Samenwerking met
Caspar Dullemond

Voor onze lijn van jubileumboeken werken wij samen met tekstschrijver en historicus Caspar Dullemond in Zwolle. Hij heeft verschillende jubileum- en herdenkingsuitgaven op zijn naam staan, onder meer voor lyceum Oostergo in Dokkum, het Karel Doorman Fonds in Den Haag en raadgevend ingenieursbureau Wiertsema & Partners in Tolbert.

Jouw verhaal is onze inspiratie

Heb je een verhaal te vertellen? Wil je jouw doelen en ambities beter zichtbaar maken? 

Communicatie is herkenning en beleving. Weten wat jouw doelgroep belangrijk vindt. Dat is waar wij goed in zijn. 

We bespreken graag jouw wensen. Ook voor een oriënterend gesprek kun je altijd bij ons terecht.