Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord

Communicatie is mensenwerk.

Dirk Parijs en Elise Volker hebben ieder meer dan 25 jaar ervaring als grafisch ontwerper binnen de sectoren cultuur, zorg, overheid en educatie. Wat alles met elkaar verbindt is dat de mens centraal staat. De doelgroep raken en de draagvlak creëren binnen een organisatie zijn essentieel voor de uitkomst: alleen zo kunnen we een campagne laten slagen of een goede communicatielijn uitzetten. Voor een succesvol project zijn wij nauw betrokken en adviseren wij organisaties. Wij  halen inspiratie uit persoonlijke verhalen. Zo kunnen wij concepten neerleggen waarvoor de handen op elkaar gaan. 

Hoe kunnen wij jullie communicatie versterken ?

Dirk Parijs

Sinds juli 2022 ben ik eigenaar van ontwerpbureau Bureau Ketel in Nijmegen. Met dezelfde bevlogenheid zet ik mijn werk voort onder mijn eigen naam voor een vast aantal opdrachtgevers. Inmiddels heb ik nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen in Nijmegen én in Tilburg!

Elise Volker

Sinds 2003 werkt Elise vanuit haar eigen bedrijf samen met andere ontwerpers en disciplines. Met een enorme drive en betrokkenheid bedenkt zij concepten en campagnes met een sterke inhoud. 

Communicatie is mensenwerk.