Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Niet akkoord

Communicatie is emotie. Het met elkaar delen van wensen, verlangens en ambities. Communicatie is mensenwerk.

Dirk Parijs en Elise Volker hebben ieder meer dan 25 jaar ervaring als visueel grafisch ontwerper. Binnen uiteenlopende sectoren zoals cultuur, zorg, overheid en educatie. Hiervoor hebben zij boeiende concepten, ontwerpen  en campagnes gemaakt.Wat alles met elkaar verbindt is dat de mens centraal staat. De doelgroep raken en de aanwezigheid van draagvlak binnen een organisatie zijn essentieel voor de uitkomst: alleen zo kunnen we een campagne laten slagen of een goede communicatielijn uitzetten.

Voor een succesvol project zijn wij nauw betrokken en adviseren wij organisaties. Wij  halen inspiratie uit persoonlijke verhalen. Zo kunnen wij concepten neerleggen waarvoor de handen op elkaar gaan. 

Hoe kunnen we jullie communicatie versterken ?

Dirk Parijs

Graag presenteer ik mijzelf als een gedreven designer en een proactieve doener. Heldere communicatie, vertrouwen en een goede samenwerking zijn voor mij essentieel om goed werk af te leveren.

In dienst van Bureau Ketel heb ik me met hart en ziel ingezet voor onze opdrachtgevers. Sinds 26 juli 2022 ben ik eigenaar en heb ik een doorstart gemaakt onder mijn eigen naam. Ik heb Elise benaderd om onze krachten te bundelen op het gebied van concept, ontwerp en presentatie.

Elise Volker

Sinds 2003 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf samen met andere ontwerpers en disciplines. Met veel plezier bedenk ik concepten, campagnes en maak de mooiste ontwerpen voor de opdrachtgevers.Communicatie is belangrijk. Dit gaat verder dan alleen vormgeving. Wat maakt de beste communicatie en wat sluit het beste aan bij de doelgroep? Daar ben ik het liefst mee bezig.

Communicatie is mensenwerk.

Contact

Kerkenbos 1026, 6546 BA Nijmegen
Ateliers Oost 8 - Ringbaan-Oost 8, Tilburg

06-40881731
dirk@parijsontwerp.nl